ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos redőny - IQ-SOLAR Kft.

A külső tokos alumínium redőnyhöz hasonlóan a vakolható redőnytípus is nyílászáró elé épített rendszer, azonban a többi külső tokos, elé épített redőnyrendszertől eltérően ennek a tokja nem jelenik meg a ház homlokzatán. Az építkezés kezdeti stádiumában célszerű kihagyni a vakolható redőnytok helyét az áthidalóból, hogy a későbbiekben ne érjen bele a nyílászáró üveg felületébe.

Minden esetben zárt tokszerkezetről beszélhetünk, szerelőfedéllel, melynek nyitásával minden alkatrész cserélhető, a redőny javítható. A redőnyök kizárólag csapágyazott fém tengellyel rendelkeznek, mely a méretből adódóan lehet 40mm-es vagy 60mm-es. A vakolható tokos alumínium redőnyök lefutó sínjei 22*53mm-esek, zajcsökkentő kefével ellátva, melyek biztosítják a halk működést, és csökkentik a redőnylécek melletti fénybeszűrődés mértékét. A szúnyoghálóval kombinált redőnyök esetén az alumínium lefutó sínek 39*53 mm-es dupla sínpályával rendelkeznek, ahol a szúnyogháló mozgási vonalában kefe tömítés alkalmazásával zárjuk le a megjelenő réseket. A szúnyoghálók időjárásálló, üvegszál erősítésű hálóval készülnek, a záróléc csatlakozásnál egy visszahajtott gumi zárással. A vakolható tokos alumínium redőnyök sajátossága, hogy mindegyik rendelkezik egy alap feltolásgátlóval, melynek alkalmazásával csak részben tolhatók fel a lamellák, azonban rendelhető zárható záróléccel, aminek alkalmazásával egyáltalán nem lehet feltolni a redőnyléceket. Készülhet kézi(gurtnis vagy zsinóros)és motoros(kapcsolós, távirányítós, központi vezérlésű vagy intelligens) mozgatással.

Motoros mozgatás esetén a redőnyléceket nem lehet kívülről feltolni, mert a motor mozgatás után nem fordul el. Lehetőség van még nyomatékérzékelős motorok beépítésére, ahol a tengelybe épített motor és a redőnyléc közötti kapcsolatot egy ún. lock to play alkatrész képviseli, aminek segítségével a teljesen leengedett redőnypalástot a motor még megnyomja lefelé.

A redőnylécek 39mm-es kettős falu PUR habbal töltött alumínium lamellák a tökéletes hang- és hőszigetelés érdekében. Nagyobb méretű redőnyöknél alkalmazható 45mm-es és 52 mm-es lamella. Mindegyik redőnypalást redőnylécei az oldalirányú elcsúszások megakadályozása érdekében ún. arriterezéssel ellátottak.
Alkalmazott tok méretek: 
1. 138 mm
2. 165 mm
3. 180 mm
4. 205 mm
Szerkezet színek: fehér (RAL9016), barna (RAL8019), RAL, Renolit
Lamella színek: fehér, krém, bézs, sötét begie, szürke, ezüst, csoki-barna, kongó-barna.
Lamella extra színek: dió, aranytölgy, mahagóni, világos- és sötét faeres, antracit szürke, bordó, zöld, fenyő zöld.
Lamella extra színek lekérésre: acélkék, sárga, piros, fekete, ultra fehér, aranytölgy, világos szürke, bazalt szürke, kvarc szürke, beton szürke, wenge, winchester.

Vakolható tokos redőny - több féle szín, magas minőség - garancia.

Vakolható tokos redőny Budapest - Akkor IQ-SOLAR!

Minden NAPRA VAN ötletünk!

Kérje ingyenes szakértői ajánlatunk itt

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.