ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Sávroló

Sávroló

A sávroló megjelenésével elértük a belső árnyékolók egy magasabb szintjét. Az eddigi igényeken túl egy árnyékoló mellyel otthonunk, vagy irodánk egyedi stílusát emelhetjük.
Az alkalmazott textileken fényáteresztő és sötétítő csíkok váltják egymást, melyet a tokból kiengedve egy gyöngylánc segítségével és egy görgős záróléc alkalmazásával, önmaga előtt visszavezetünk a tokhoz, így a mozgatás során a két megjelenő anyag változtatja a fényáteresztő és sötétítő sávokat. Ezáltal az árnyékolás fokozatmentesen valósítható meg, könnyedén szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét, vagy amennyiben az igényünk azt kívánja teljesen felhúzhatjuk a tokba.

Készülhet tokozott és tok nélküli kivitelben.
Tokozott kivitel esetén a tokszerkezet alumíniumból készül, így bármely RAL színben rendelhető.
 A konzolok segítségével mennyezetre és homlokzatra egyaránt szerelhető.
 A kézi működtetés golyós gyöngylánccal történik, mely fehér vagy barna színben rendelhet.
- Motoros működtetés esetén csőmotorok kerülnek beépítésre, melyek fali kapcsolóval illetve távirányítóval is működtethetők.
.
 
 

 
 

 

Kérje ingyenes szakértői ajánlatunk itt

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.