ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Peremezett C-80 lamellás

Peremezett C-80 lamellás

A c-80-as zsalúziák 80 mm széles, billenthető és felhúzható lamellákkal készülnek.

A lamella merevségét alakos peremezéssel „C” formára alakítással fokozzuk. A permezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így kiválóan alkalmas nagyobb szélességű árnyékolók készítésére . Kezelésük történhet hajtókarral, vagy motorral.

A lamellák speciális alumínium ötvözetből készülnek, különleges beleégetett festéssel, melyek színe a VSR színskála alapján választható.

A lamellák megvezetésére sínes, vagy sodronyos megoldást kínálunk. Sodronyos megvezetés esetén egy rejtett acélrugó biztosítja a sodrony állandó feszességét.

A fejsín horganyzott felületű acéllemezből készül. A lamellák, lefutósínek és tokszerkezetek alumíniumból készülnek szinterezett felülettel.

Kérje ingyenes szakértői ajánlatunk itt

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.