ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Peremezetlen F-80 lamellás

Peremezetlen F-80 lamellás

Az F-80-as zsalúziák 80 mm széles, billenthető és felhúzható lamellákkal készülnek.

A lamellák kialakításuknál fogva jóval kisebb helyet igényelnek, mint a peremezett, vagy alakos lamellák esetén. Alkalmazásuk előnyös amennyiben a toknak nincs kihagyva a hely a nyílászáró felett.

A szél erőhatásaival szemben ezen lamellák ellenállása kisebb, de magasabban ötvözött alapanyaguknak köszönhetően rugalmasabbak, így az erőhatás megszűnésével visszanyerik alakjukat.

Kezelésük történhet hajtókarral, vagy motorral.

A lamellák speciális alumínium ötvözetből készülnek, különleges beleégetett festéssel, melyek színe a VSR színskála alapján választható.

A lamellák megvezetésére sodronyos megoldást kínálunk. Sodronyos megvezetés esetén egy rejtett acélrugó biztosítja a sodrony állandó feszességét.

A fejsín horganyzott felületű acéllemezből készül. A lamellák, lefutósínek és tokszerkezetek alumíniumból készülnek szinterezett felülettel.

Kérje ingyenes szakértői ajánlatunk itt

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.