ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Classic reluxa

Classic alumínium lamellás reluxa

A reluxák az egyik legrégebbi árnyékolók közé tartoznak. Az évek során azonban mindig követték az igényeket így kialakításukban, jellegükben sokat változtak. Szinte minden nyílászáróra rögzíthetőek, ugyanakkor bizonyos igények esetén homlokzatra vagy mennyezetre is felszerelhetőek.
  A lamellák 16 és 25 mm-es kivitelben érhetők el, 117 választható színben, 5 színazonos karnissal és zsinórzattal.
A működtetése rendkívül egyszerű és praktikus, a karnis oldalán található üvegpálca forgatásával érhetjük el a lamellák döntését, mellyel a beérkező fény mennyiségét szabályozhatjuk. Ugyanezen oldalon kapott helyet a zsinór is melynek segítségével a lamellákat fel tudjuk húzni, illetve le tudjuk engedni és a súlyzár segítségével a kívánt magasságban rögzíthetjük.

 
• Választható karnis színek: fehér, barna, ezüst, krém, bézs
A 16 mm-es lamella szélességgel rendelkező reluxa főként a kisebb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál míg a 25 mm-es lamella szélességű reluxa a régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására kínál megoldást.

Előnyei:
- kiváló árnyékoló hatás
- 100 %-osan színtartó,
- egyes lamella színek felár nélkül rendelhetők színazonos szerelékkel

Kérje ingyenes szakértői ajánlatunk itt

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.