ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Szalagfüggönyök

Szalagfüggöny
 A Szalagfüggönyöket elsősorban irodák és közintézmények felhasználásra tervezték, de az elmúlt években a lamellák színvilágának és anyagminta fejlődéseinek köszönhetően egyre nagyobb teret hódit a családi otthonokban.

Szalagfüggönyök

Az eddig megszokott egyenes karnisok mára már nem bizonyultak elégnek, az igények  megváltoztatták így további lehetőségek nyíltak meg ezen termékek felhasználhatóságát illetően.   
Lehetőség nyílt ferde felület(háromszög ablak) és íves felület árnyékolására.
A bő lamella kínálat mind színben, mind mintázatban kielégíti a vevői igényeket.
A lamellák alapestben 127 mm szélesek, de rendelhető 89mm és 63 mm-es szélességben is. Mindegyik lamella impregnált szennytaszító anyagból készül. A karnisra illesztett lamellákat alul nehezék kényszeríti függőleges lógásra, melyeket egy gyöngylánc köt össze az egységes arculat érdekében.
A karnis 45*25 mm-es fehérre  szinterezett alumínium profil, a benne található egység végzi a lamellák oldalirányú elhúzását és egyben a forgatását is.
Kezelése gyöngylánccal ill. zsinórral  működik, ahol is a zsinór az elhúzásról gondoskodik, a gyöngylánc pedig a forgatásról. A lamellák gyűjtése többféle lehet, úgymint: kezelőhöz gyűjtött, kezelővel ellentétes oldalra gyűjtött, középről két szélre gyűjtött, illetve két szélről középre gyűjtött.

Tisztítása: speciális vegyszerekkel és géppel az átlagos szennyeződések tisztíthatóak.


KEZELÉSI MÓDOK

Kérje ingyenes szakértői ajánlatunk itt

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.