ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

☞ Redőny Budapest ★ IQ-SOLAR KFT. 
Szúnyogháló, Reluxa, Napellenző, Roletta

 

Az IQ-SOLAR KFT. vezetősége és munkatársai nevében engedje meg, hogy köszöntsük és üdvözöljük oldalunkon. Örömmel vesszük érdeklődést cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban.

Cégünk árnyékolástechnikai termékek felmérésével, gyártásával és beépítésével foglalkozik.

Redőny, szúnyogháló, napellenző, reluxa, roletta - Az IQ-SOLAR megoldja!

Ne feledje, ha Redőny Budapest akkor IQ-SOLAR!

Az elmúlt 20 évben az árnyékolástechnikában szerzett tapasztalataink alapján maximálisan állíthatjuk, hogy az általunk készített, beépített termékek megfelelnek mind az Önök elvárásainak, mind pedig az árnyékolt felületek, nyílászárok, helységek követelményeinek.
 

Redőny Budapest akkor IQ-SOLAR!

 

Kollégáink állnak rendelkezésre a szerteágazó árnyékolástechnikai termékek útvesztőjében, magasan képzett felkészültségük garancia a megfelelő választásra, hisz szakmai képzésük a napi munka velejárója.

Legyen szó csupán egy redőny igényéről Budapesten, vagy komplett családi házak árnyékolásának automatizálásáról, vagy közületek, irodák, belső hő- és fényvédelméről, cégünk kimagasló szakmai tudással segít kiválasztani a megfelelő termékeket.

 

Az elmúlt években dinamikusan fejlődő szakmánk rengeteg új módszerrel állt elő, az eddig megvalósíthatatlannak tűnő árnyékolási lehetőségek cégünk segítségével mára megoldásra jutnak.

 

Az IQ-SOLAR KFT. munkájához garancia a GRÉDICS KFT., aki kimagasló szinten 15 éve gyárt árnyékolástechnikai termékeket.

A redőny, árnyékolók gyártása és kiszolgálása Budapesten a Keresztúri út 198. sz. alatt történik, ahol 2000m2-en kap helyet a gyártósor, az üzem és a raktár és 200 m2-en az iroda és árnyékolástechnika bemutatóterem.

redőny redőny Budapest redőny Budapest

Amennyiben egy olyan cégre vágyik, ahol a szakmai felkészültség, a felhasznált alapanyagok minősége magas szintű, keressen fel bennünket. Barátságos környezetben, kiváló termékekkel felszerelt bemutatótermünkben megnyugvással fogja eltölteni, hogy az igényelt árnyékolástechnikai termékei kézzelfogható közelségben működés közben próbálhatók ki.

 

Redőny kínálatunk széles típus és színválasztékban:

Műanyag redőny

Alumínium redőny

Vakolható tokos redőny

Felső tokos redőny

Redőny készítés és helyszíni kivitelezés Budapesten és Pest megyében.

 

Célunk, hogy cégünkben megfelelő partnerre találjon és segítsük meglévő és jövőbeli árnyékolói teljes kihasználásában ill. használhatóságában.

AZ IQ-SOLAR Kft. Vezetősége

Redőny Budapest - Akkor IQ-SOLAR!

Minden NAPRA VAN ötletünk!

Redőny Budapest és Pest megyében

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.