ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Roletta az idealis megoldas tetoterben 16 9A roletta használata nem újkeletű dolog, hiszen a rendkívül változatos színekben és mintákkal alkalmazott árnyékolástechnikai megoldás már régóta jelen van a piaci kínálatban. Esztétikai megjelenése az alkalmazott textíliától függ, így garantáltan mindenki megtalálhatja azt a színt és stílust, amely a leginkább passzol a lakberendezési stílushoz. A belső térben használatos árnyékoló elsősorban polyészterből készül, mely anyag többféle felületkezelésen esik át, hogy tökéletesen el tudja látni a rá szabott feladatot, és ugyanakkor időtálló minőségben álljon rendelkezésre.
A szakemberek kifejezetten tetőtéri ablakokhoz szokták javasolni ezt az árnyékolót, hiszen ferde síkú ablakokon is kiválóan megállja a helyét. Választhatunk keretre szerelt, tokozat nélküli típust, vagy dönthetünk a falcba szerelt változat mellett is. A tokozattal ellátott roletta esetében biztosítható az üvegfelület teljes takarása, méghozzá úgy, hogy közben bárhol megállíthatjuk azt, tehát játszhatunk a beszűrődő fény mennyiségével is. Természetesen normál ablakra is megtalálhatóak azok a típusok, amelyek tökéletesen illeszkednek a lakberendezéshez, és ugyanakkor védelmet biztosítanak a hő, valamint a fény ellen. Az egyszerű, mégis nagyszerű megoldások kedvelői számára garantáltan jó választás a roletta felszerelése.

redőny

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.