ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Miert nepszeru a muanyag redony 16 9Redőnyválasztás előtt állva kétféle típussal találkozni a piacon. Míg az alumínium redőny időtálló minősége és stabilitása miatt olyan kedvelt, addig a műanyag redőny elsősorban az elérhető árak és a magas minőség kettősének apropóján népszerű. A külsőtokos műanyag redőnyről elmondhatjuk, hogy az egyik legkeresettebb típus. Könnyen felszerelhető, és egyszerűen, nagyobb erőfeszítés nélkül működtethető. A vakolható tokos redőny kivitelezés főként építkezések, valamint felújítások alkalmával gyakran választott, de természetesen azok is megtalálják a kínálatban a számításukat, akik kizárólag az árnyékolástechnikai rendszer beépítését szeretnék ütemezni az aktuális teendők közé. A típus nagy előnye, hogy a redőny lefutó kefézve van, aminek köszönhetően még nagy szélben sem kopog a redőny.

A redőnyléc a pormentes záródás érdekében gumírozott. Alapvetően gurtnis automatával készül a műanyag redőny, de igény szerint akár zsinóros kivitelben is választható, így tényleg minden igényt kielégítően igyekszenek a gyártók a kedvelt redőny típust a piacra dobni. A többféle szín közül választva megtalálhatja Ön is azt a fajtát, amely leginkább passzol elképzeléseihez. Az UV stabil műanyag lécek időtálló minőséget képviselnek, és ugyanakkor elérhető áron lehet hozzájutni a napjainkban sok otthonban megtalálható műanyag redőnyhöz.

redőny

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.