ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Mi jellemzo az aluminium redonyokre 16 9Árnyékolástechnika kapcsán gyakran esik a választás alumínium redőnyökre, melyek legfőbb jellemzője-, miként nevükből is adódik-, az, hogy minden alkatrészük alumíniumból készült. Az  alumínium redőny kiváló hőszigetelő jellemzőkkel bíró rendszer , esetében egyébként speciális feltolódásgátló biztosítja, hogy illetéktelenek ne tolhassák fel kívülről a redőnyt. Rendkívül változatos színválasztékban kapható, így garantáltan megtalálja majd azt az árnyalatot, amely leginkább passzol a homlokzat színéhez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy új építésű ingatlanoknál, valamint felújításoknál gyakran választják a vakolható tokot, de természetesen eshet a választás utólag felszerelhető külsőtokos változatra is. A redőnylamellák kettősfalú alumínium lécből készülnek, amelyek között poliuretán hab található, ez gondoskodik a hang-, és hőszigetelésről.

Az alumínium nagy előnye, hogy rendkívül stabil, terhelhető, ezáltal időtálló minőséget biztosít. A gyártók igyekeznek környezetbarát módon előállítani az alumínium redőnyöket, igaz ez a poliuretán habra és a színtartó festékek alkalmazására is. Utólagos festésre nincsen szükség, így maximum a tisztításra ajánlott odafigyelni, a karbantartási költségek pedig megspórolhatóak. Akár szúnyoghálóval is kombinálhatóak, mely nélkülözhetetlen az apró kis betolakodók otthonunkon kívül rekesztése érdekében.

redőny

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.