ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Fa reluxa a termeszet szerelmeseinek 16 9A fa alapanyagot évezredek óta használja az emberiség, és legyen szó építkezésről, belsőépítészetről, burkolásról, vagy lakberendezésről, rendkívül széles választékban áll az rendelkezésre. Ma már arra is van lehetőségünk, hogy az árnyékolástechnika terén nagy sikerrel alkalmazzuk az alapanyagot, méghozzá a reluxa elvén működő eszköz használatával. A fa reluxa több, mint pusztán egy egyszerű árnyékoló, hiszen anyagválasztásából adódóan azonnal melegséget kölcsönöz otthonunknak. Az árnyékolástechnikai rendszer egyszerűen működtethető, segítségével igény szerint szabályozhatjuk a lakásba beszűrődő fény mennyiségét, de a tűző napsütés is kívül tartható.
A legnépszerűbb alapanyagnak manapság az európai bükk és tölgy bizonyulnak, de az egzotikum szerelmesei letehetik a voksot a trópusi fák, és a bambusz mellett is. Ez utóbbi kiválóan passzol a keleties lakberendezési irányzathoz, de egyébként is azonnal kellemessé tehető segítségével a lakás mikro-flórája. Nem csak otthonokba ajánlják a szakemberek a fa reluxa használatát, hanem éttermekben, kávézókban is gyakran találkozni velük, sőt, ha télikert kialakításán gondolkodik, akkor is érdemes elgondolkodnia a természet egyszerűségét és szépségét otthonába varázsoló megoldáson.

redőny

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.