ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Energia megtakaritas hoszigetelt redony hasznalataval 16 9A redőnyökkel kapcsolatban elsőként az árnyékolás terén nyújtott előnyök szoktak eszünkbe jutni, pedig kísérletek is bizonyítják, hogy ezek az eszközök aktívan hozzájárulnak a hőszigeteléshez. Lehúzott redőny mellett akár 40 százalékkal is csökkenthető az energiaveszteség. Alapvetően elmondható, hogy a régi, elégtelen ablakszigetelés, vagy az elöregedett felső tokkal rendelkező redőny miatt nagyon sok hő távozik a lakásból a külső környezetbe. A régi rendszerek felújítása, korszerűsítése tehát nélkülözhetetlen ahhoz, hogy takarékoskodni tudjunk, és a fűtésszámla kevesebb legyen. A hőszigetelt redőny nagy előnye, hogy a habbal töltött lamellák gondoskodnak a hőveszteség minimalizálásáról, ráadásul az alumínium redőny időtálló minőséggel is áll rendelkezésre rendkívüli strapabírásának köszönhetően.

Az energiaárak csökkenni biztosan nem fognak a jövőben, ám a megfelelő rendszerek választásával sokat tehet a kellemes belső mikroklíma kialakítása érdekében a téli, zimankós hónapokban is. Nem csak esztétikai okok miatt javasolt tehát az elöregedett redőnyök cseréje, felújítása, hanem a takarékoskodás apropóján is. A korszerű, hő-, és hangszigetelt alumínium redőnyök vakolható változatban is állnak rendelkezésre.

redőny

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.