ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

5 erv az arnyekolastechnika mellett 16 9Lakásfelújítás, építkezés során gyakran kerülnek szóba a különféle árnyékolástechnikai eszközök. Hasznosságukhoz kétség sem férhet, hiszen az év minden időszakában megmutatják pozitív tulajdonságaikat. Nézzük most azt az öt legfontosabb érvet, amelyek használatuk mellett szólnak!
1.    Védelem a tikkasztó hőség ellen
Kevés kellemesebb dolgot tudunk elképzelni, mint amikor a nyári forróságban hűvös fogad otthonunkban, és ehhez még a légkondit sem kell bekapcsolni. Az redőnyök, reluxák és szalagfüggönyök kiválóan megfelelnek ennek a célnak.
2.    Alacsonyabb fűtési költség a hideg éjszakákon
Nem csak nyáron, hanem a téli időszakban is megmutatják előnyeiket az árnyékolók, ugyanis a leengedett redőny például több fokkal melegebbet biztosít otthonunkban, mint az lehetséges volna használata nélkül. Felejtse el a kinti zimankót, és élvezze otthona melegét megfizethető fűtésszámlák mellett!
3.    Esztétikus megoldások
Az egykori robosztus, megjelenését illetően sem éppen vonzó árnyékolástechnikai eszközök ma már végleg a múlthoz tartoznak, és legyen szó akár a homlokzat képét alakító, akár a kertet teljesebbé tevő megoldásokról, az esztétikum döntő szerephez jut manapság.
4.    Elérhető árak, időtálló minőség
A gyártók napjainkban kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy mind az alapanyag kiválasztása, mind a kivitelezés és mozgathatóság terén a legmagasabb minőséget nyújtsák vásárlóiknak. A korrekt áraknak köszönhetően pedig bárki számára megfizethetőek az árnyékolásra használt elemek.
5.    Állítható fényerősség
A kellemes belső mikroklíma megteremtésén túl a lakásba szűrődő fény mennyisége is állítható segítségükkel, így otthonos, hangulatos körülmények teremthetőek a fényerősség helyes megválasztásával.

redőny

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.