ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 198.
Telefon: +36202151874
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Nyitvatartásunk:
Hétfő - Péntek: 7.00 - 18.00
Szombat: 10.00 - 14.00
Vasárnap: Zárva

 

Műanyag redőny

Műanyag redőny - Budapest - IQ Solar Kft.

A műanyag redőny horganyzott, színterezett Lindab lemezből hajlított, nyitott tokszerkezetű külső tokos (nyílászáró elé épített) redőny. A műanyag redőny minden esetben színterezett 45 fokos alumínium tokvéggel készül.

Muanyag Redony 3    Muanyag Redony 4

A műanyag redőny redőnytokban a műanyag tengely mindkét végén csapágyazott a könnyű működés érdekében; igény esetén és 140 cm szélesség felett ajánlott csapágyazott fémtengely használata.

Muanyag Redony 1

A műanyag redőnylécek 37 mm-es kettős falú Uv stabil anyagból készülnek, a záróléc extrudált alumíniumból, rejtett ütközővel az alján gumi tömítéssel készül a pormentes záródás érdekében. Az így készült redőnyök 180cm-es szélességig és 210 cm-es magasságig kombinálhatóak redőnytokba épített rolós szúnyoghálóval, melyek készülhetnek „fix akasztós” és „kitolós” szúnyogháló rögzítéssel.

A szúnyoghálók időjárásálló, üvegszál erősítésű hálóval készülnek, a záróléc csatlakozásnál egy visszahajtott gumi zárással.

Muanyag Redony 2

A keskeny 22*53 mm-es műanyag lefutó sínek zajcsökkentő kefével vannak ellátva, melyek biztosítják a halk működést, és csökkentik a redőnylécek melletti fénybeszűrődés mértékét. A szúnyoghálóval kombinált redőnyök esetén a műanyag lefutó sínek  44*53 mm-es dupla sínpályával rendelkeznek, ahol a szúnyogháló mozgási vonalában kefe tömítés alkalmazásával zárjuk le a megjelenő réseket.

Alapszínben a műanyag redőny tokok és a lefutó sínek fehér(RAL9016) és sötét barnák(Ral8019) lehetnek.
A műanyag redőny lamella színei lehetnek: fehér, krém, bézs, szürke, aranytölgy, csoki barna, kongó barna, sötét-világos tölgy, mogyoró.

Adatvédelem

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az iqsolar.hu előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.